Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

4 Juni 2024 Ny 2025 Brute Force 450: Byggd för det som driver dig

2025 förstärks den populära Kawasaki ATV-serien av lanseringen av en efterlängtad mellanklassmaskin, Brute Force 450.
Med en idealiserad balans mellan fysisk storlek, prestanda och funktioner, ansluter Brute Force 450 till den etablerade och imponerande Brute Force 750 plus instegsnivån Brute Force 300 för att skapa en formidabel nysäsongsserie.
 
Nya Brute Force 450, idealiskt balanserad mellan 300cc och 750cc klasserna, erbjuder funktionerna, prestanda och moderna stiliga utseende som kunderna efterfrågar från en mellanstor fyrhjuling.  Att vara en del av Brute Force-familjen innebär en hög nivå av Kawasakis byggkvalitet, hållbarhet, funktioner, prestanda och det nya 443 cm³ mellanstorlekstillägget är inget undantag.
 
Det lika raffinerade och robusta chassit erbjuder klassledande hästkrafter från sin raffinerade 24,4 kW / 33,4 PS-motor och har prestanda och basinställningar som är väl lämpade för dagligt hårt arbete och fritidsbruk när det behövs.  En komfortstol och en styrmonterad lampa är bara två indikationer på tanken som har gått in i designen av Kawasakis nya mellanvikts ATV som även inkluderar LED-strålkastare plus ett 3D-emblem som bildar en distinkt utseende framände. Det övergripande tuffa, robusta och moderna utseendet illustrerar denna modells starka prestanda och praktiska avsikter. 
 
För många potentiella köpare kommer Brute Force 450:s bankande hjärta att vara en central punkt av intresse. Den vätskekylda, axeldrivna, bränsleinsprutade 4-taktsmotorn på 443 cm3 är utrustad med CVT-transmission som ger mjuka, positiva övergångar från låga till höga hastigheter medan en luftrenarkanal högt upp på chassit bidrar till imponerande vadningsförmåga. .
 
Elektriskt valbar 2WD/4WD möjliggör enkel övergång mellan drivsystem för att passa växlande terräng och applikationer med 2WD som erbjuder lätt styrning sedan 4WD erbjuder förbättrad dragkraft och, slutligen, 4WD plus differentialspärr för maximal dragkraft.
 
När det gäller dess toppmoderna chassi, en solid, robust ram, som stöds av en optimerad fjädring och starka bromsar, bidrar till en tuff, kapabel karaktär som ägare kan lita på för att erbjuda år av trogen service.   Den dubbla vaggan har den idealiska styvheten för en fyrhjuling med medelkapacitet som är förstärkt med extra starka, optimalt formade kilar, vilket resulterar i enastående terränghantering. Till exempel bidrar det breda spåret (fram: 910 mm, bak: 869 mm) till en stabil chassiplattform medan däckets tå in/tå ut-inriktning och camber ger en tillfredsställande balans mellan hantering och chassistabilitet.
 
När det gäller dagliga behov kan robusta främre och bakre bärare klara 34 kg (75 lbs) fram medan den bakre kan bära 68 kg (150 lbs). En 2-tums släpvagnsfäste medföljer som standard och erbjuder en dragkapacitet på 476 kg (1 050 lbs) och utrymme för att passa en tillbehörsvinsch med en kapacitet på upp till 2 500 lb finns inuti frontskyddet.
En oberoende fjädringskonfiguration är försedd med progressiva fjädrar som ger den bästa körningen oavsett terräng eller belastning medan datordesignade främre och bakre A-armar och fjädringskomponenter också bidrar till hållbarhet, tillförlitlighet och utmärkt hantering.
 
Bromsverkan ansvaras av ø202 mm skivor framtill kompletterat med en skiva bak. Den hydrauliska huvudbromscylindern, bromsok och skivor är optimerade för att erbjuda en linjär känsla, medan progressiv bromskraft ger precisionskontroll.
Brute Force 450 kommer att vara "on-demand" 24/7 av många ägare, ett antal praktiska funktioner är inbyggda, såsom det styrmonterade LED-ljuset. Den förhöjda placeringen av ljuset utökar synfältet samtidigt som det är styrmonterat gör att ljuset är riktat och i harmoni med föraren.
 
För att hålla föraren informerad är multifunktionsinstrumentpanelen en bakgrundsbelyst LCD-typ som visar hastighetsmätare, varvräknare, växellägesindikator, bränslemätare, klocka, vägmätare, timräknare, trippmätare, differentiallås/4WD-indikator och ett antal andra indikator lampor.
 
Som innovatörer inom ATV-sektorn har Kawasaki noggrant övervägt de nuvarande och framtida önskemålen och behoven hos en mångsidig kundbas, vilket placerar den nya Brute Force 450 i en viktig fokuspunkt i både 2025 års Kawasaki-sortiment och även på marknaden.
 
Den senaste maskinen i Kawasaki ATV-serien erbjuder samma visuella inverkan och hållbara men ändå givande ägarupplevelse som den mäktiga Brute Force 750, och är redo att ta sig an alla som kommer med ett självförtroende som stöds av det surt förvärvade ryktet hos en sedan länge etablerad och respekterad tillverkare. Kawasaki Brute Force 450: Byggd för det som driver dig.    
 
2025 årsmodell färger: Grå-blå / Vit